Dukla Praha Transfers 2021/2022 - FootballTransfers.com
Tomáš Kott Slovan Velvary videos, transfer history and stats
Přemku zítra to chce vítězného kulicha Mat příspěvků: 719 14. Duben 2018 - 9:30 Přijde mi sice blbý nadávatPřijde mi sice blbý nadávat takhle lidem z klubu, ale přesto vzkaz pro dýdžeje: Jdi už s tou diskotékou do prdele. Do každého přerušení pouštíš nějaký diskosračky, abys těm fandícím to totálně otrávil, kdy nám to řve tak, že člověk neslyší vlastního slova, zatímco pak zas pouštíš něco o tom fandí celý zimák, tleskejte na povel a já nevím co ještě. Kurva o co ti jde? Když se fandí, tak to naprosto nesmyslně zabíjíš a pak máš pocit, že uděláš atmosféru, když ti lidi na povel tlesknou tleskátkem? Leda hovno, to jsou ti samí, kterým hráči ani nestáli za to, aby si počkali na konec zápasu a zatleskali jim za výkon a snahu.
Přípravné zápasy 2020/2021 | Online fotbalové přenosy
Ale fakt jen premejslim nahlas. Sagar příspěvků: 517 15. Duben 2018 - 18:38 VaryNeuvěřitelná bojovnost a snaha to urvat. V závěru velká smůla. Jen jsem poněkud nepochopil nasazení Kopra na nájezdy místo výborně chytajícího Cigiho..... hlavně se z toho neposrat! Vždyť je to jen hokej... Yarda10 příspěvků: 748 15. Duben 2018 - 18:36 lenkaChtěli to zkusit, nevadí jedeme dál, máme na to. Lenka Dzegr příspěvků: 1224 15.
Budiž to dostatečným poučením a motivací. Já bych po takovym zápase nespal (a to už sem nespal po míň debilních zápasech v nesrovnatelně nedůležitym sportu). Ale naštěstí: nejni to celkově prohraný. Přátelé, jedem dál. Pingulátor příspěvků: 334 15. Duben 2018 - 19:51 Koprovo nasazení chápu, jeKoprovo nasazení chápu, je velkej, chytá v opačnym gardu a v nájezdech je zkušenější. Podle trenérů byla tahle varianta zamýšlená už dřív. Bohužel naše nájezdy jalový, bez nápadu. A hlavně jsme měli udržet ten závěr základní hrací doby... 1 bod ze 6 doma je málo, ale zase, kdo čekal, že si předtím 6 odvezeme z venkovních utkání.
Diskuse | Fanklub Poldi KladnoGeorge. 60 příspěvků: 424 15. Duben 2018 - 20:28 Kopr dobrej tah, čekal jsem to že to na nájezdy jednou zkusíme. Že my čtyři nájezdy nedáme je ten průser. Dát doma dva goly ze hry ze dvou zápasů je ten problém největší. Ale nic není ztraceno, urveme to třeba hned v úterý.
Duben 2018 - 19:56 PingulátorKopřiva samozřejmě nechytá v opačnym gardu, jinak to taky chápu že ho nasadili, byl to pokus o nějakej impulz ve ztracenym zápasu, proč ne, nic proti tomu nemam. 15. Duben 2018 - 19:53 jedem dálDnes podle mě první vopravdu stoprocentně prosranej zápas v baráži, tahle prohra je čistě naše chyba, sere mě to a jsem přesvědčen, že to sere i hráče a realizační tým (esli né, tak je něco blbě).
Dukla B - Velvary 0:0, Česká fotbalová liga (B) - sport.iDNES.cz
Navíc oni museli.. Ale hokej za mě pěknej! a už žádný sestupy!! 15. Duben 2018 - 9:06 Tak občas čtu na fóruTak občas čtu na fóru Litvínova a můžu říct že jak jsem jim přál titul tak teď jim nic dobrého nepřeju. Ty soustavne útoky na JJ jsou hodně ubohý. My tady neurazime třeba Šlégra protože jednoduše je to persona českého hokeje. Před začátkem baráže jsem si říkal že by byl fajn nas postup a udržení Litvínova. Teď jen už samozřejmě jen náš postup a ta ropná skvrna do WSM dedek 15 14. Duben 2018 - 21:27 LitvajzJá si myslím, že jsme měli až moc vysoký sebevědomí a hráli jsme chvílema věci na který nemáme.... ve druhý třetině jsme vypadli na 10 minut úplně z role, kde měl Litvínov asi pět tutovek a to rozhodlo zápas...
FK Dukla Praha | oficiální internetové stránky
Patýz tam byl v ten moment hrozně vzteklej... HonzaBN 15. Duben 2018 - 20:08 KoprPískání nebylo vůbec na něj... A ten krok, že ho tam dali, celkem chápu. On nám rozhodně nic neposral. Taky se bojím, že nám tyhle 2 body budou chybět, ale v tuhle chvíli nezbejvá nic jinýho než věřit a bojovat dál, ve hře je furt 9 bodů. Každopádně to ale nemůžu kousnout vůbec, tohle si nikdo za nás nezaslouží snad. Kdybysme vytekli o 5 gólů, ale tohle? Pycan příspěvků: 1625 15. Duben 2018 - 20:01 Jirka19A čim jsme to jako konkrétně prosrali? 15.
Holt nezbývá, než věřit, že nám to jde venku líp, v úterý vyloupíme Vary a v pátek si v případě další tříbodový výhry můžeme doma zakřepčit nad postupem:o) doca člen Fanklubu příspěvků: 1396 15. Duben 2018 - 19:50 Za mě dneska dvě superZa mě dneska dvě super sehraný přesilovky.. 1. a poslední.. takhle by to mělo vypadat! Euforie, ikdyž po gólu, kde se to asi mělo přerušit... a pak euforie, jak jsme super hráli těch posledních 5 minut.. no pak jsme jim nabídli úmyslným ofsajdem /dost přísný teda/ posledni šanci a oni to tam ukopali... pak prázdnota.. Doufám, že to kluky nesloží.. to je rána do vazu.. ty dva body budem asi postrádat..
Posral nám to především on. Lepší je nedoufat a být překvapen, než doufat a být zklamán. Plavii příspěvků: 88 15. Duben 2018 - 23:21 Piskani na KopraTo bylo typicky piskani na najezd soupere a jesteze slo o Skuhravyho, tak zesililo. To nebylo na Kopra. V momente, kdy se Kopr objevil na kostce, tak se uz dobrych par vterin piskalo. Ale ted ty hejty na nej nechapu celkove. 15. Duben 2018 - 19:11 luveotazkou je na koho ten piskot byl.. ja osobne zacal piskat, jakmile skuhravy vesel na led... to ze tam vlez kopriva bych si ani nevsimnul kdyby me lidi za mnou neupozornili..
oni jsou víceméně jen Lukeš s Hüblem.. doufám, že dno už bylo... 14. Duben 2018 - 19:50 Vsechno svadejte na me! Na druhou domaci prohru s Litvinovem jsem tam videl spoustu lidi, kteri byli I u te prvni:) Ja letos seru na ritualy, stejne uz je nekde napsano davno pred zapasem jak to dopadne a nikdo to neovlivnime.. Jinak na domaci zapasy s Varama chodi vzdy Choze tak uvidime jestli je to dobry znameni. Pták příspěvků: 935 14. Duben 2018 - 14:21 Hofi a teorie čtyři v řadě No čtyři piva na ex to je taky pěkná dřina a ne vždy se to povede, tak holt je to i s těmi čtyřmi výhrami v řadě, navíc včera byl přítomen i BzB což zrovna není vítězný maskot:-).
Duben 2018 - 18:34 Jo smůla jedině v tom, žeJo smůla jedině v tom, že chytal nájezdy Kopr. Cigi zraněný není, tak proč? Víte to někdo? vlciiik příspěvků: 685 15. Duben 2018 - 18:12 Jedeme dal Přesně tak jedeme dal dnešek je za nama v hlavách úterý dan příspěvků: 1176 15. Duben 2018 - 18:10 smůla obrovská, ale výkonsmůla obrovská, ale výkon podle mě parádní a ta bojovnost to je něco neskutečného. Suma sumárum: tři kola před koncem baráže držíme postupovou pozici (tedy pokud platí jako rozhodující kritérium opět vzájemné zápasy). Z venku jsme už body přivezli a doma máme hratelnou Jihlavu. I přes tu dnešní smůlu je to pořád v rukou našich borců:-) Tak teď by to chtělo boda/body z Varů!! 15.
(ŽIVÝ PŘENOS@) Domažlice Dukla B koukněte se
(((Sledujte Online!!))) Velvary Baník přenos živý - Potato Corner
Dukla Praha vs. Slovan Velvary - 4 February 2023 - Soccerway
Duben 2018 - 10:38 BarazV prosinci se mi zdálo jak v Litvínově Slavíme postup. Do extraligy říkal jsem si krasnej sen Škoda ze na to nemaj ale omyl ten tým na to má a moc bych to chtěl příští neděli oslavit na mega výjezdu. Myslím ze jestli je hokejovej bůh tak za ty 4 roky co jsme zažili se nám to vrátí a všichni si to uzijeme milos-KL příspěvků: 6150 15. Duben 2018 - 10:04 Tak to čti jen po vyhranýchTak to čti jen po vyhraných zápasech, takhle si zbytecne kazis náladu:) Každý je ve své podstatě kladeňák.
bugr z be příspěvků: 7195 15. Duben 2018 - 9:23 důležitý je se na cizím fóru zaregistrovat a hádat se s nima:)To je věc každého soudruha ale netahejte ty sračky sem. Doca: jojo, přesně, navzdory různým prohlášením jsme nezůstali nohama na zemi, za stavu 1:0 to chtělo zatáhnout a hrát spíš do obrany, oni hráli vždy spíš na brejky a neseděl jim útok do obrany.
TJ Slovan Velvary - FK Dukla Praha B (Fortuna ČFL B, 7. kolo)