(SLEDOVAT ŽIVĚ!!!) Třinec Hlučín přenos 1 února 2023
VeloCzechoslovakia
Holt nezbývá, než věřit, že nám to jde venku líp, v úterý vyloupíme Vary a v pátek si v případě další tříbodový výhry můžeme doma zakřepčit nad postupem:o) doca člen Fanklubu příspěvků: 1396 15. Duben 2018 - 19:50 Za mě dneska dvě superZa mě dneska dvě super sehraný přesilovky.. 1. a poslední.. takhle by to mělo vypadat! Euforie, ikdyž po gólu, kde se to asi mělo přerušit...
15. Duben 2018 - 20:18 5 minut posledníchna konci to ten úmyslný ofsajd byla ohromná velká chyba... tam to stačilo poslat mimo branku, když to nastřelíš na brankáře, tak se hra přesune k nám, když v okamžiku střely byl někdo v pásmu.... to rozhodlo. Patýz tam byl v ten moment hrozně vzteklej... HonzaBN 15. Duben 2018 - 20:08 KoprPískání nebylo vůbec na něj... A ten krok, že ho tam dali, celkem chápu.
a pak euforie, jak jsme super hráli těch posledních 5 minut.. no pak jsme jim nabídli úmyslným ofsajdem /dost přísný teda/ posledni šanci a oni to tam ukopali... pak prázdnota.. Doufám, že to kluky nesloží.. to je rána do vazu.. ty dva body budem asi postrádat.. se obávám:(.. doufám, že dno už bylo... 15. Duben 2018 - 19:47 GlumOn totiz ten piskot zacal ve chvíli, kdy se ukázalo Koprovo jmeno na kostce. Pískání na Skuhravyho chapu, ale takhle to bohužel vyznělo trochu jinak.
(volný, uvolnit>) Boleslav Prostějov koukněte se živě 19 října
B-tým přivítá v Radotíně Velvary - FK Dukla Praha
Doca: jojo, přesně, navzdory různým prohlášením jsme nezůstali nohama na zemi, za stavu 1:0 to chtělo zatáhnout a hrát spíš do obrany, oni hráli vždy spíš na brejky a neseděl jim útok do obrany. Navíc oni museli.. Ale hokej za mě pěknej! a už žádný sestupy!! 15. Duben 2018 - 9:06 Tak občas čtu na fóruTak občas čtu na fóru Litvínova a můžu říct že jak jsem jim přál titul tak teď jim nic dobrého nepřeju.
(((Sledujte Online!!))) Velvary Baník přenos živý
Ty soustavne útoky na JJ jsou hodně ubohý. My tady neurazime třeba Šlégra protože jednoduše je to persona českého hokeje. Před začátkem baráže jsem si říkal že by byl fajn nas postup a udržení Litvínova. Teď jen už samozřejmě jen náš postup a ta ropná skvrna do WSM dedek 15 14. Duben 2018 - 21:27 LitvajzJá si myslím, že jsme měli až moc vysoký sebevědomí a hráli jsme chvílema věci na který nemáme.... ve druhý třetině jsme vypadli na 10 minut úplně z role, kde měl Litvínov asi pět tutovek a to rozhodlo zápas... oni jsou víceméně jen Lukeš s Hüblem..
Druhej zápas vyšel myslim ideálně. Takže stačí vyhrát ve Varech a s Jihlavou a je to doma:-) dnesekco se tyka najezdu tak problem vidim v tom ze nasi hraci toho moc nepredvedli jeden najezd byl nadejny, kubikovi tam odskocil puk:-( jinak paradni zapas, melo tempo, nasazeni, vsechno.. verim ze ve varech neco urveme a doma s jihlavou to nebude takovy tlak:-) 15. Duben 2018 - 18:48 Kopr x CigiLogickej tah, Cigy byl naposledy na nájezdy tragickej, ale bohužel hráči jsou ještě horší... Nicméně ta nepisknuta noha na buly je šílená... Musíme to urvat v úterý, doufám že se správně nasereme!!! 15. Duben 2018 - 18:41 KoprivaSpekuluju, ale Kopriva byval dobrej na najezdy a asi taky snaha rozhodit soupere, Cigiho meli prectenyho za celou sezonu.
Dukla Praha vs. Slovan Velvary - 4 February 2023 - Soccerway
Protože lidi kolem nas najednou začali bucet a nadávat právě timhle směrem. Byla to trochu škoda, myslím, ze Kopr sam asi z tehle situace nebyl úplně na větvi. Ale beru, pokud to nebylo mířeno na něj. Gimax příspěvků: 6791 15. Duben 2018 - 19:39 PycanJo kamaráde, kdyby přikopnutá buly, ono nešlo jen o to, ale o to, že byl puk kopnutý i do branky! Hlavně nevím, proč tam ten videorozhodčí sedí. Prostě jsme dnes prohráli s fotbalistama. Když neuzná za vhodné video ten co je na ledě, měl by se ozvat videorozhodčí, který rozsvítí červené světlo v boxu časoměřičů, a tím dá vědět že se něco zkoumá, aby se nezahájila hra.
(HODINKY>) Táborsko Brno koukněte se 19 října 2022